Blog Fórum

Ha 3 mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?
Egy lökött, örök gyerek vagyok. Kicsit néha túl link, de tiszta és jószívű (talán néha kicsit túlzottan is). Szeretem a pörgést, a hülyéskedést, imádom az életet és a jó dolgokat (kaja, buli, nők) :) Élménygyűjtő vagyok. Mindent kipróbálok, amit csak lehet, nem baj ha veszélyes is.

Ha barátok, akkor...
Sok haverom van, könnyen ismerkedem, de igazi barátom kevés akad. A zenekarom tagjai mindenképpen, a testvéreim és még egy páran. Bízhatok bennük, számíthatok rájuk, jól érezzük magunkat együtt. Sokszor szeretek egyedül is lenni.

Ha szabadidő, akkor...
foci, extrém sportok: sziklamászás, dirt bike, snowboard, futás, zenekar, motorozás, barkácsolás, kertészkedés, számítógéb, X-box, filmek, party, capoeira, Parkour (freestyel running), újabban pedig a kaszkadőrködés (Piroch Gáboréknál)

Ha utazás, akkor...
körbemotorozni a földet... Legszívesebben csak utaznék, mindenhol élnék egy kicsit és menni tovább, amíg csak bírok. Túl nagy és túl szép ez a föld...

Ha ország, akkor...
Brazília, Thaiföld, mediterrán országok, Alaszka

Ha idézet, akkor...
Carpe diem!, amit ma megtehetsz, azt holnap is... :), A végtelenhez mérve szinte nem is létezünk, "a csillagvégek óráin egy perc az életünk", "az ember önmagában semmit sem ér, ha nincsen barátunk, elvisz a szél"...

Ha film, akkor...
Holt költők társasága, Született gyilkosok, Holló, Bruce Lee és a kung-fu filmek, Jackie Chan összes, Mátrix, Trainspotting, musical filmek: Hair, Jézus Krisztus Szupersztár, Cry Baby, Grease, Amadeus,

Ha könyv, akkor...
Leslie L. Lawrence összes, P. Ceolho, Kaland, játék, kockázat (összes)

Ha zene, akkor...
rock, underground, dancehall, jazz, funky Zenészfülemnek szinte minden stílusban van jó szám, előadó: IMÁDOM a zenét! Még az operák is jöhetnek (Pavarotti és Bocelli a kedvencek)

Ha színész/színésznő, akkor...
Jean Reno, Bud Spencer, Terence Hill, Salma Hayek, Charlize Teron, Keanu Reeves, Scarlett Johansson, Bruce Willis, Rock

Ha színdarab, akkor...
Dzsungel könyve, A padlás, musical-ek: Az Operaház fantomja, Rómeó és Júlia, Bors néni

Ha ital, akkor...
koktélok, sör, villányi vörösborok, kakaó és az igazi gyümölcsszörpök, tea minden mennyiségben, tonic, gyömbér

Ha étel, akkor...
kb minden :) Már ettem sült pókot is. fő kedvencek: fejtett bableves, olasz tészták, palacsinta, saláták, gyümölcsök, parasztos vacsi a nagyikánál (zsíros kenyér, kolbász, szalonna, hagyma paprika, paradicsom), grillezés bármikor, ja és a tengeri kütyük! :)

Ha szín, akkor...
kék, fekete, vörös, zöld

Ha nagy álom, akkor...
sok-sok ezer ember előtt zenélni a Stylaw-val, utazás végtelenségig, helikoptervezetés