Blog Fórum
Elkészült a hivatalos honlapom!
Az elsõ rész:)

Hallee mindenkinek!

Köszöntök mindenkit az ÚJ hivatalos honlapomon! Nagyon vártam már, hogy elkészüljön és Ti is láthassátok! Írjátok meg nekünk a fórumba, vagy emailbe (info@mullerattila.hu), hogy milyennek találjátok, ötleteket és véleményeket is várunk!
Egyébként ez a mullerattila.gportal.hu rajongói honlap továbbgondolt változata, amelyet ugyanaz a kedves lány készít, aki az eddigiért is felelt!
Mostantól ígérem én is összeszedem magam, és többet jelentkezek a fórumba is, és blogot is írok!!!! Töltünk majd frankó fotókat, videókat is!

Más:

Hosszú idő után végre ismét beindult a Stylaw szekere: szeretettel várunk benneteket is a koncertünkre! Folyamatosan megtalálható a honlapon az aktuális koncertdátum, úgyhogy please gyertek!:)

Egyéb rövid infók, amiket később kommentelek nektek:

  • vettem szintit
  • tanulok zongorázni
  • az éneket is fejlesztem
  • edzek 1000-rel
  • gyúrok egy kamerára
  • építek 1 motort

Úgyhogy láthatjátok nem tétlenkedem!! Természetesen a Cool Tv-t és a rádiót is csinálom gőzerővel, csak figyeljétekJ Most 2 helyett is teljesítek a képernyőn, hiszen biztos Ti is hallottátok, hogy Oszkár december 1-től már nincs a Cool Tv-nél.

Apropó még így a vége előtt eszembe jutott: hogy tetszett nektek az Easy Rider, Öcsém című műsorom? Írjatok le róla minden véleményt a fórumba. Nagyon paráztam néhány alkalommal, és hát nem titok, hogy az oktatóm idegeivel is játszottamJ Ezúttal is bocsi Ati!

Még arra szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni, hogy az eddigiektől eltérően (mullerattila.gp) ezentúl az oldalon nem fogtok  magánéleti információkat találni, mert próbáljuk szelektálni a megjelenő cikkeket, videókat, hiszen a rossz tapasztalatok, és a folyamatos média érdeklődés miatt kicsit elegem lett…

Kellemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Hamarosan jelentkezem…

Attesz